nieuws
Theater in het Sphinxpark
Het Sphinxpark biedt deze zomer een uitgebreid activiteitenprogramma. Naast het wekelijkse tuinieren in de Proeftuin en de praktijklessen voor stadsimkers van Bee Collective worden publieksevenementen georganiseerd, zoals theatervoorstelling 'Das Gerausch' van theatercollectief Het Geluid.

In juli vindt een voorstelling plaats van theatercollectief Het Geluid Maastricht. Speciaal voor het Sphinxpark, de plek waar het industrieel verleden heeft plaatsgemaakt voor vooruitgang die er nog even niet is en waar pas op de plaats wordt gemaakt wordt om na te denken over de toekomst, maakt Het Geluid de voorstelling 'Das Gerausch' - Een theatrale beschouwing over heden en verleden en de wisselwerking tussen mens en techniek.

Door filosofische beschouwingen, persoonlijke ervaringen tegenover elkaar te plaatsen, laat Het Geluid het publiek ontdekken hoe, ondanks allesomvattende, soms beangstigende systemen, nog steeds de mens centraal staat. Das Gerausch is een voorstudie in het kader van een groter Euregionaal theaterproject SFEREN van Het Geluid, gebaseerd op de sferentheorie van filosoof Peter Sloterdijk.

Data voorstelling ‘Das Gerausch’ in het Sphinxpark
Vrijdag 13 juli, 20.00 uur
zaterdag 14 juli, 20.00 uur
zondag 15 juli, 20.00 uur
dinsdag 17 juli, 20.00 uur
woensdag 18 juli, 19.30 uur

Toegang is gratis, aanmelden is gewenst en mogelijk via l.vanoort@bureau-europa.nl. Neem gerust je eigen hapje en wijntje mee.

Alles weten over het zomerprogramma van het Sphinxpark? Kijk dan op de nieuwe website www.landschapinperspectief.nl