IN HET KORT
Maakt theater
Het Geluid Maastricht maakt (muziek-) theater. De voorstellingen van Het Geluid putten hun inhoud uit bronnen als interviews met bejaarden of hartchirurgen tot teksten van wetenschappers en filosofen.
 
Op bijzondere locaties
Vaak te zien op bijzondere locaties: een basisschool, de rechtbank, een fabriekshal of de universiteit. Het Geluid kenmerkt zich ook door de inventieve wijze waarop er autonoom geproduceerd wordt door de makers zelf. Dit resulteerde in een heel, gemeleerd en trouw publiek in Maastricht. Na het winnen van de Dioraphte Amsterdam Fringe award bouwt het Geluid verder aan haar bekendheid buiten de stad. Life is too good to be true heeft gespeeld op festivals in Praag en in Grahamstown Zuid Afrika. Maar ook nabij in Belgie en in Duitsland dook Het Geluid al op. 
 
Maastricht tot Jeruzalem
Voorstellingen van Het Geluid speelden op festivals zoals het Euregionaal Opera- en muziektheaterfestival, Toneelstad Festival en festival Zomeravonden en Festival Cement. Maar ook in De Singel in Antwerpen, Studio K, Amsterdam Fringe, De Brakke Grond in Amsterdam, Theatermuseum in Düsseldorf, Technische Universität in Berlijn. Rodopi art centre in Bulgarije en Al Quds Underground in Jeruzalem.