Big love, Big data
spel Daniela Bernoulli en Bernadeta Astari
compositie Thanasis Deligiannis 
regie Gable Roelofsen en Romy Roelofsen
productie Het Geluid Maastricht 

Big love, Big data is een voorstelling over de invloed van  technologie voor de kunst van de liefde. Helpt de technologie ons een grote geslaagde liefde te vinden? Of smoren we onze liefde in statistieken en de passieloze nivellering van het cijfer? Zowel de liefde als moderne informatiestromen zijn een ontzettend grote, ongrijpbare wirwar: van cijfers, verlangens en emoties. Is liefde in dit informatietijdperk veranderd ten opzichte van de tijd van Mozart en Da Ponte? Hebben wij anders lief dan onze ouders en grootouders? Wij vragen ons af hoe mensen vandaag de dag grip proberen te krijgen op een zee van cijfers, verlangens en emoties. We gaan met minimale middelen deze grote onzichtbare dingen voor even grijpbaar te maken in: Big love, Big data.

Data en locatie
Zondag 14 februari, 14.30 uur,  Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25, Rotterdam. 
Maandag 15 februari, Amsterdam, 20.30 uur, in de Appel arts centre.
Woensdag 17 en donderdag 18 februari, Maastricht.
Zondag 21 februari, Den Haag, Museum voor Communicatie.
Utrecht: datum en locatie volgt.  

Reserveren
De toegang is vrij maar er zijn maar een beperkt aantal vrijkaarten. Wil je kaartjes bemachtigen voor deze exclusieve performance, mail dan voor de voorstelling Amsterdam snel naar: marketing@reisopera.nl. Voor de andere voorstellingen, mail naar: hetgeluid@mail.com

Bezoek ook Cosi fan Tutte van de Nederlandse Reisopera: een prachtige ensemble-opera over het spanningsveld tussen man en vrouw en over aantrekken en afstoten.