Steun Common Chorale
Twee jaar geleden presenteerden de muziektheatermakers van Het Geluid tijdens de carnavalsdagen in Maastricht het succesvolle Common Carnaval, waarin nieuwe en oude Maastrichtenaren bij elkaar werden gebracht rondom de carnavalstraditie. Nu is de beurt aan Common Chorale!

De doelstelling van Common Chorale is het samenbrengen van inwoners van Maastricht uit alle lagen van de samenleving door middel van een muziektheatraal concert rond het thema armoede. 20, 21 en 23 december in het Bonnefantenmuseum.

CROWDFUNDING

Om een mooie reeks voorstellingen te kunnen neerzetten wenden wij ons tot een crowdfundingsactie. Graag willen wij onze deelnemers en koorleden bedanken. Het project Common Chorale is een intensieve samenwerking met een aantal sociaal maatschappelijke organisaties in onze stad Maastricht. Een aanzienlijk deel van ons koor hebben we gevonden in - en dankzij - het netwerk van organisaties als voedselbank de Gouwe, de weggeefwinkel in de Heeg, Droommoeders, Trajekt, Juupu, AANzet, Veul Diech Good en Maatschappelijk Restaurant Vorkje Prikken.

We willen graag alle koorleden belonen met een eetbon voor maatschappelijk restaurant Vorkje Prikken, om ervoor te zorgen dat iedereen fijn het nieuwe jaar ingaat - ook onze zangers met een kleinere portemonnee.

Doneer nu en steun het meest diverse en inclusieve community koor van Nederland.
NL42 INGB 0005 7473 87
T.a.v. Stichting theatercollectief Het Geluid

Wij nodigen graag alle donateurs uit voor een Common Chorale borrel.
Vergeet daarom niet uw email adres te vermelden bij uw donatie